E-račun

Spoštovani uporabniki oskrbe s pitno vodo! 

Bodite modri in preidite na prejemanje brezpapirnih e-računov! S tem boste zagotovili najvišji nivo varnosti prejema računov in hkrati hitrejše, enostavnejše, preglednejše in bolj ekološko plačevanje svojih obveznosti. Prehod na e-Račun je povsem preprost in brezplačen. Enostavno izpolnite spodnjo elektronsko Vlogo za izdajo e-računa in odjavo papirnega računa ali potom spodnjega obrazca, ki nam ga podpisanega vrnete. Lahko izberete več načinov prejemanja in plačevanja e-računov: 

PREJEM E-RAČUNA PO ELEKTRONSKI POŠTI: Naši izdani e-računi so v standardni e-Slog obliki s PDF prikazom in XML metapodatki za uvoz v računovodske aplikacije. QR kodo na računu lahko skenirate z mobilno aplikacijo banke in enostavno plačate račun.

PREJEM E-RAČUNA V SPLETNO BANKO: E-račun vas bo čakal v vaši spletni banki. Prijavo lahko opravite preko spodnje vloge ali preko vaše izbrane spletne banke v rubriki E-računi. Rižanski vodovod je uradno registriran izdajatelj e-računov.

PREJMITE E-RAČUN RVK V MBILLS MOBILNO DENARNICO IN PRIHRANITE: mBills je brezplačna mobilna denarnica na telefonu. Z njo se lahko naročite na prejemanje naših e-računov in prihranite, saj je plačevanje e-računov in položnic z mBills aplikacijo za uporabnike brez provizije. Uporabljajo jo lahko vsi, ne glede na izbrano banko, mobilnega operaterja in operacijski sistem telefona. Za prijavo na prejemanje naših e-računov je potrebno le naložiti aplikacijo mBills iz trgovin Google Play, AppStore ali AppGallery ter izvesti prijavo na prejemanje naših e-računov.

PREJEM E-RAČUNA Z DIREKTNO BREMENITVIJO SEPA DB: Imate urejeno Direktno Bremenitev SEPA DB (Trajnik) in prejemate papirnati račun? Bi želeli vzpostavitev novo Direktno Bremenitev? Z izpolnitvijo spodnje vloge, vam bomo e-račun v vednost poslali na želen naslov elektronske pošte. Bremenitev preko vašega TRR pa bo potekala po ustaljenem urniku 18. v mesecu.

PREJEM E-RAČUNA V SISTEM ZZI BIZBOX: V kolikor ste vključeni v sistem bizBox lahko prejmete naše e-račune z izpolnitvijo priložene vloge.

Pomislite na naravo in vaše zdravje! Nič več čakanja na bančnih in poštnih okencih, nič več mask in razkuževanja rok, nič več osebnih podatkov v košu… Vse to vam olajša plačevanje preko e-računa RVK! Za vse dodatne informacije se prosim obrnite na telefonsko številko +386 5 6686182 ali +386 5 6686122 ali na e-mail naslov: vodovod@rvk.si. 

                                                                                             

Rižanski vodovod Koper d.o.o.-s.r.l.

.

Za prijavo na e-račun, izponite spodnji elektronski obrazec:

Tip uporabnika*
Obkljukajte spodnje polje in potrdite, da niste robot.