Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

Pravno obvestilo spletnega mesta www.rvk.si

Vse pravice so pridržane. Informacije in dokumenti na spletni strani Rižanskega vodovoda Koper d.o.o. – s.r.l. so predmet avtorske zaščite in drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Objavljene informacije in dokumenti so informativne narave in so lahko reproducirani le v nekomercialne namene. Nalaganje in tiskanje vsebin je dovoljeno le za osebno, domačo rabo, prepovedano je spreminjanje označb o avtorskih pravicah, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah.

Rižanski vodovod Koper si prizadeva za ažurnost, točnost in popolnost vseh podatkov in informacij na spletni strani, vendar za njihovo dejansko ažurnost, točnost in popolnost ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Uporabniki dostopajo do spletne strani na lastno odgovornost. Rižanski vodovod Koper ne odgovarja za morebitno škodo zaradi motene ali onemogočene rabe spletne strani ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Rižanski vodovod Koper prav tako ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino in delovanje spletnih strani, ki so povezane s to spletno stranjo.

Rižanski vodovod Koper si pridržuje pravico, da spletno stran kadar koli spreminja brez predhodnega obvestila, in sicer tako vsebinsko kot oblikovno.