Sporočilo za javnost

24.10.2020
img
Sporočilo za javnost

Poslovanje Rižanskega vodovoda Koper se prilagaja zaostrenim epidemiološkim razmeram

V Rižanskem vodovodu Koper bomo  zaradi zaostrenih epidemioloških razmer in predlaganih ter privzetih ukrepov Vlade RS,  od ponedeljka 26.10.2020 uvedli nove omejitve v poslovanju s strankami, s ciljem zagotavljanja varnosti in zdravja naših zaposlenih in obiskovalcev.  

Uradne ure za osebni sprejem strank so do nadaljnjega odpovedane. Dostopni bomo preko uradne telefonske številke 05 66 86 000 in preko elektronske pošte vodovod@rvk.si.  

V času izvajanja navedenih preventivnih ukrepov bo tudi blagajna na sedežu družbe zaprta. Stranke prosimo, da se pri plačevanju obveznosti poslužujejo elektronskega, brezstičnega plačevanja preko e-računa, saj je tovrstno plačevanje obveznosti najbolj enostavno in z vidika zdravstvenih tveganj povsem varno.

Z navedenimi ukrepi želimo vsi skupaj odgovorno prispevati k preprečevanju širjenja nalezljivega virusa, predvsem preprečiti nova žarišča in okužbo tistih, za katere bi lahko bila usodna. Ne glede na dodatno poslabšane razmere za delo, bomo v Rižanskem vodovodu Koper še naprej skrbeli,  da bo vodooskrba potekala nemoteno.