Poslovanje Rižanskega vodovoda Koper v času preventivnih ukrepov proti korona virusu

12.03.2020

Štirje župani občin slovenske Istre so danes, med številnimi preventivnimi ukrepi namenjenimi preprečevanju širjenja korona virusa, sprejeli tudi odločitev o omejitvi poslovanja občinskih uprav, krajevnih skupnosti ter javnih podjetij Marjetica Koper, Komunala Izola, Okolje Piran in Rižanski vodovod Koper ter Javnega stanovanjskega sklada Koper. 

Na Rižanskem vodovodu Koper so zaradi tega, do preklica sprejetega ukrepa uradne ure za osebni sprejem strank odpovedane, stranke prosimo, naj za vse nujne primere pokličejo na uradne telefonske številke, oziroma da vse tekoče zadeve urejajo prek elektronske pošte. 

V času izvajanja varnostnih ukrepov bo tudi blagajna na Rižanskem vodovodu Koper do nadaljnjega zaprta. Stranke prosimo, da se pri plačevanju obveznosti poslužujejo občinskih blagajn v Kopru, pri Delavski hranilnici in v Piranu, na poštnih okencih. Vsem, ki še ne uporabljate e-računa svetujemo, da preidete na tovrstno plačevanje obveznosti ki je najbolj enostavno in z vidika zdravstvenih tveganj povsem varno. 

Z navedenimi ukrepi želimo vsi skupaj odgovorno prispevati k preprečevanju širjenja nalezljivega virusa, predvsem preprečiti nova žarišča in okužbo tistih, za katere bi lahko bil usoden.

Rižanski vodovod Koper d.o.o.-s.r.l.