E-račun RVK

18.11.2019

V družbi Rižanski vodovod Koper prehajamo na brez papirnato poslovanje, saj prinaša hitrejše, enostavnejše, preglednejše, racionalnejše in bolj ekološko poslovanje. V ta namen Vas naprošamo, da tudi Vi pripomorete k uresničitvi našega cilja in pristopite k pošiljanju in prejemanju e-računov ter tako pripomorete k ohranitvi narave in racionalizaciji tako vašega, kot tudi našega poslovanja. 

Naše odjemalce vabimo, da obiščete našo E-vodarino ali spletno stran na naslovu, in izpolnite Vloga za izdajo e-računa in odjavo papirnatega računa. Izpolnjen obrazec, lahko pošljete na naš naslov po pošti, dostavite osebno na sedež podjetja ali pošljete preko elektronske pošte (vodovod@rvk.si). V kolikor želite prejemati e-račune za več odjemnih mest, nam v prilogi posredujte še točen seznam s številkami odjemnih mest.

img

Za zagotovitev varne in kakovostne storitve potrebujemo, da se seznanite s Splošnimi pogoji za poslovanje z e-računi RVK, ki so pogoj za poslovanje z e-računi in se nahajajo na zgornji spletni povezavi. E-računi so v standardni e-Slog obliki s PDF prikazom in XML metapodatki za uvoz v računovodske aplikacije. Za dodatna pojasnila smo vam na voljo na telefonu 05 66 86 115 ali po e-pošti aop@rvk.si.