Čestitka ob 170. letnici obstoja in delovanja GZS

12.01.2021
img
Čestitka ob 170. letnici obstoja in delovanja GZS

V Rižanskem vodovodu Koper smo ponosni, da smo član tako eminentnega zbora in skupaj z vami praznujemo ter vam iskreno čestitamo ob častitljivem jubileju, 170-obletnici obstoja in delovanja, ki simbolizira občudovanja vredno zgodovino in tradicijo.

 Svoje poslanstvo ste v tem času opravljali uspešno in v korist razvojno naravnanega in izvozno usmerjenega slovenskega gospodarstva, pri čemer ste članom zbornice ves čas zagotavljali podporo, pomoč in promocijo. Bili ste tudi aktivni spodbujevalec pozitivnih trendov in tekmovalnega vzdušja, brez katerega si ni mogoče predstavljati zdravega gospodarskega okolja in razvoja.  Ravno zaradi tega tudi pričujočo krizo preživljamo z razmeroma vzdržnimi posledicami in z veliko optimizma.

 Kot aktivni član Zbornice komunalnega gospodarstva, ki deluje v okviru Gospodarske zbornice Slovenije, se vam  ob tem zahvaljujemo za vso pomoč in izjemno sodelovanje v preteklih letih z željo, da tudi v prihodnje skupaj soustvarjamo uspešne zgodbe in delimo vizijo o uspešnem, trajnostno naravnanem slovenskem gospodarstvu, ki bo v ponos državi in bo zagotavljalo blaginjo vseh državljanov danes in v bodoče.

                                            Martin Pregelj, direktor