Zasuti z umetninami!

RIŽANSKI VODOVOD KOPER. EDINI, KI OBALO IN NJENO ZALEDJE OSKRBUJE S ČISTO PITNO VODO.

Pa smo jih dočakali. V prejšnjem tednu ste nas skoraj popolnoma zasuli s svojimi umetninami. Vsak dan smo lahko občudovali prekrasne slike in skulpture. Kapko je postal največkrat portretirana oseba na svetu. Zagotovo. 

Na vaših slikah ste ga upodobili pri vseh mogočih športih in opravilih. Ker je Kapko največji prijatelj in paznik voda, ste ga postavili tudi v vlogo varuha narave in okolja. Zelo smo bili veseli, da ste razmišljali kako in na kakšen način lahko tudi sami varujete okolje. Nekateri pa ste ga celo upodobili med čistilno akcijo. 

Za prispele umetnine se zahvaljujemo naslednjim šolam; OŠ Dušana Bordona, OŠ Livade, OŠ Aleš Bebler Primož Ankaran,OŠ Elvire Vatovec, podružnica Sv. Anto in OŠ Korte. Vse ostale pa ste nam obljubile svoje izdelke po praznikih. Tudi vaše željno pričakujemo. 

Ker pa so umetnine tako prekrasne, bi bilo škoda, da jih ne bi mogli pokazati vsem. Odločili smo se, da bomo vse umetnine objavili na naši spletni strani, vi pa boste za njih lahko glasovali. Na koncu bomo nagradili umetnino, ki ji boste namenili največ točk in bo tako postala zmagovalka portala.