Kapkočasnik

Z velikim veseljem vam predstavljamo drugo izdajo Kapkočasnika – imenovanem po Kapku – maskoti Rižanskega vodovoda Koper. Namenjen je otrokom – varuhom voda in našim bodočim ambasadorjem.

Naša družbeno odgovorna akcija o osveščanju otrok o pomenu pitne vode se nadaljuje. Ta izdaja je posvečena vodi v poletnem obdobju in pomenu pitja vode za zdravje in življenje. V tej izdaji obravnavamo sušo in poplavo, predstavljamo Kapkova načela in opozorimo na kruta dejstva, povezana s pomanjkanjem vode. Za konec smo dodali še igrivo vodno zabavo, recept za Kapkov ledeni kozarec in barvit vodni poskus.

Tudi tokrat smo ga namenili in podarili vsem osnovnošolskim otrokom do 4. razreda in s tem obeležili Svetovni dan voda, 22. marca 2018.

Želeli smo, da Kapkočasnik doseže prav vsakega otroka in da na prijazen način približa otrokom vodni svet. Prelistajte ga skupaj z otroki tudi doma – s tem bo naša misija popolna.

Hvaležni bi bili tudi za povratno informacijo o tem, kako sta vam Kapkočasnika všečna. O vtisih nam pišite na vodovod@rvk.si ali kar na sara.milenkovski@rvk.si.

Želimo vam prijetno branje.

 

Spletna različica Kapkočasnika je na voljo na spodnjem linku.

Kapkočasnik, pomlad-poletje >>