Čestitamo zmagovalcem 1. Kapkovega rajanja!

RIŽANSKI VODOVOD KOPER. EDINI, KI OBALO IN NJENO ZALEDJE OSKRBUJE S ČISTO PITNO VODO.

1. Kapkovo rajanje smo v petek, 21.3.2008, pripeljali do konca. Ali pa na začetek, saj se moramo ves čas zavedati pomena varovanja čiste pitne vode. Prišlo vas je mnogo, čeravno vemo, da vas bo drugo leto še več. 

Skozi rajanje sta vas šaljivo popeljala Kapko in Taja, za glasno glasbo pa so poskrbeli Alya, 6 pack Čukur in skupina Anavrin. Nagrajencev je bilo veliko. Poleg otrok smo se zahvalili tudi ravnateljicam in ravnatelju šol, ki so sodelovale, predvsem pa vsem vašim mentoricam in mentorjem, ki so vas spodbujali. 

Vsem se še enkrat zahvaljujemo za vse prispele umetnine. Tukaj pa so nagrajenci, ki so prejeli naslednje nagrade: 

  • Celodnevno kopanje v vodnem mestu Atlantis so prejeli učenci iz podaljšanega bivanja Osnovne šole Koper, pod mentorstvom gospe Dejane Benčič.
  • Letno naročnino na revijo National Geographic Junior so si svojimi umetninami zaslužili: Sindi Veljkovič iz Osnovne šole Elvira Vatovec Prada, pod mentorstvom Ksenije Pfeifer, Taja Marčetič iz Osnovne Šole Dušana Bordona, pod mentorstvom Ester Križman in Klemen Jug iz Osnovne šole Livada, pod mentorstvom Marine Potočnik.
  • S čisto pravimi novimi skiroji so se domov odpeljali: Jaka, Patrik, Katarina P., Nika, Tina, Urška, David Š., Ian, Anna, Vanja, in David K. iz podaljšanega bivanja Osnovne šole Koper, pod mentorstvom Dejane Benčič, učenci 2. a razreda iz Osnovne šole Dušana Bordona, pod mentorstvom Zdenke Tadeško in Ana Dani iz Osnovne šole Anton Ukmar pod mentorstvom Danijele Horvat.
  • Praktične nagrade so prejeli učenci 4. b in 5. b razreda iz Osnovne šole Dušana Bordona, pod mentorstvom Elde Puhalj in Ester Križman, učenci 5. a razreda Osnovne šole Aleš Bebler Primož – Ankaran, pod mentorstvom Elde Radovac in učenci 5. a razreda iz Osnovne šole Cirila Kosmača, pod mentorstvom Zlate Milič.
  • Nagradili pa smo tudi ravnateljico Osnovne šole Dušana Bordona, gospo Vesno Lavriša, saj je ravno ta šola ustvarila največ umetnin.

Vsem nagrajencem še enkrat iz srca čestitamo in si želimo, da se ponovno srečamo prihodnje leto.

Kapko je srečen, da je spoznal toliko novih prijateljev.

Partnerji projekta:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagovor direktorja
Podelitev nagrad
Podelitev nagrad
Kapko podeljuje nagrado
Alya
Anavrin
6 Pack Čukur in Alya
Šolarji
Kapko veselo čaka nagrajence
Nagrajenci na odru
Alya - izštekana
Kapko med rajanjem